À la carte

  • Voorgerechten

    “Paling in het Groen” 
    gelakte paling met venkel salade & pittige appel
    & jus van groene kruiden € 33

    Verse gemarineerde makreel 
    rode biet, verse kaas
    gazpacho van citrus € 27

    Sint Jacobsvruchten 
    gekonfijte bloemkool, druiven & saus van versus€ 29

    "Caspian Tradition Caviaar, Royal select"
    met aardappel en jus van champagne

    • 20 gram € 43
    • 30 gram € 66
    • 50 gram € 96

    "Zwarte truffel uit Carpentras 8 gram"
    schorseneren & ossenstaart € 39

  • Hoofdgerechten

    “Vol au vent”
    Zwart poot kip & gebakken zwezerik, garnalen & jus van morieljes 
    (per 2 pers.) € 49/pers

    “Zeetong”
    Zuiderse aromaten € 43

    “Kalfsvlees "en croûte” 
    rabarber, groene asperges uit de Landes
    rode wijn saus € 46

    "Zwarte truffel uit Carpentras 10 gram"
    schorseneren & rundswang € 47

     

  • Kaaskar

    selectie van de kaaskar € 18

  • Nagerechten

    Dame Blanche € 12 

    “Pastinaak” 
    chicoree & pinda € 12“

    “Chocolade truffel” 
    yuzu, baba au rhum  € 12