À la carte

  • Voorgerechten

    “Paling in het Groen” 
    gelakte paling met venkel salade & pittige appel
    & jus van groene kruiden € 33

    Verse makreel 
    rode biet, verse kaas
    gazpacho van citrus € 27

    Sint Jacobsvruchten 
    butternut, pistache & Griekse pasta € 29

    "Caspian Tradition Caviaar, Royal select"
    met aardappel en jus van champagne

    • 20 gram € 43
    • 30 gram € 66
    • 50 gram € 96

    "Zwarte truffel uit Carpentras 10 gram"
    schorseneren & ossenstaart € 39

  • Hoofdgerechten

    “Vol au vent”
    Zwart poot kip & gebakken zwezerik, garnalen & jus van morieljes 
    (per 2 pers.) € 49/pers

    “Zeetong”
    courgette, olijf, sjalot en olie van vadouvan € 39

    "Skrei"
    rapen en spruiten, dashi botersaus € 37

    “Duif uit Anjou” 
    knolselder, grondwitloof
    Jus van kardemom € 42

    "Zwarte truffel uit Carpentras 12 gram"
    schorseneren & ossenstaart € 45

     

  • Kaaskar

    selectie van de kaaskar € 18

  • Nagerechten

    Dame Blanche € 12 

    “Fris” 
    Ananas, schuim van yoghurt & ijs van rode curry € 10

    “Omelette Siberienne” 
    passievrucht & hazelnoot € 12“

    “Chocolade truffel” 
    yuzu, baba au rhum  € 12