Menu's

  • menu ALL IN

    "Start in stijl met een glas Champagne Grand Cru en verzorgde amuses
    Geniet vervolgens van het 6 - 7 gangen menu met
    originele en kwalitatieve bijpassende wijnen en water!
    Rond af met koffie / thee omringd door zoetigheden! "

    6 gangen All-in prijs van 189 euro per persoon.
    met sappen 179 euro per persoon.
    zonder de wijnselectie 139 euro per persoon.

    7 gangen All-in prijs van 209 euro per persoon.
    met sappen 199 euro per persoon.
    zonder de wijnselectie 159 euro per persoon.

     

  • Schatteman menu

    Voorbeeldmenu 

    Parmezaan en Tomaat
    Parijse champignon en ganzenlever
    Gerookte forel met bloemkool en Pickles
    Garnaal met zoete aardappel en vadouvan 

    °°°

    Noorse heilbot met
    frisse bio salade, komkommer
    afgewerkt met salsa van gerookte Oosterschelde paling.

    °°°

    Brabantse wal asperges
    Noordzee krab en eierdooier
    jus van asperges

    °°°

    zeebarbeel  
    broccoli & bouillabaisse 

    °°°

    gebakken kreeft 
    chorizo en salade van artisjok

    °°°

    Kalfsvlees 
    wortel en mango
    jus van kokos en curry

    of 
     

    Kabeljauw 
    gesmolten prei en jonge erwten
    Tom Kha Kai
    suppl. 9 euro

    °°°

    Om deze ontspanning te verlengen:
    kaas assortiment van kaasmeester Van Tricht 15 euro
    Wenst u het nagerecht te vervangen door kaas 8 euro

    °°°

    Oostkampse aardbeien
    zuring en ijzerkruid

    °°°

    kiwi en munt
    Matcha

     

    4 gangen menu 85 euro
    (heilbot - asperge - hoofdgerecht - aardbeien)
    met bijpassende wijnen tot hoofdgerecht 40 euro               met bijpassende sappen tot hoofdgerecht 30 euro

    5 gangen menu 91 euro
    ( 4 gangen menu + kiwi )
    met bijpassende wijnen tot hoofdgerecht 40 euro               met bijpassende sappen tot hoofdgerecht 30 euro

    6 gangen menu 109 euro
    ( 5 gangen menu + zeebarbeel )
    met bijpassende wijnen tot hoofdgerecht 50 euro                met bijpassende sappen tot hoofdgerecht 40 euro

    7 gangen menu 129 euro
    ( 6 gangen menu + kreeft)
    met bijpassende wijnen tot aan de truffels 59 euro              met bijpassende sappen tot hoofdgerecht 49 euro

     
     
     
    *  Op zaterdagavond wordt enkel het 6 - 7 gangen menu of ALL in geserveerd.
    *  Om u rustig te laten genieten van ons 6 & 7 gangen menu kunt u deze ten laatste bestellen lunch 13:00 en diner 20:00.
    Na de lunch of het diner kunt u nog even nagenieten, maar om u als gast elke dag met veel enthousiasme te kunnen ontvangen gen bedienen vragen wij u onze sluitingsuren te respecteren,
    in de namiddag tot 16u30 en ‘s nachts tot 00u00.
  • Marktmenu
    3 gangen menu € 64 (variabel naargelang de seizoenen)   
    aperitief, koffie/thee met versnapering, water 89 euro
    en bijpassende wijnen 99 euro.

    Niet op zaterdagavond, zondagmiddag
    en feestdagen, tenzij anders afgesproken met Marieke.

  • Vaderdag menu 11 juni 2023

    Starten doen we met een heerlijk glas Ferrari uit de Alto Adige "Blanc de Blanc"
    daarbij voorzien we hapjes en dit hopend op ons uniek terras.

    Vervolgens kunnen we genieten van ons 6 of 7 gangen menu 
    met bijhorende wijnen of huisgemaakte sappen.

    we ronden af met koffie of thee omringd door zoetigheden met wat geluk terug op ons uniek terras.
    Voor elke papa zal er ook een uniek geschenk voorzien worden.

     

    6 gangen menu met wijnen 189 euro/pers.
                                     sappen 179 euro/pers.

    7 gangen menu met wijnen 209 euro/pers.
                                     sappen 199 euro/pers.

    Op zondag 11 juni serveren wij enkel ons 6 of 7 gangen menu. 
  • THE CALIFORNIA WINE WEEKS Mei en Juni

     

    Menu 

    Tartaar van Noorse heilbot
    bio salade en komkommer
    salsa van gerookte Oosterschelde paling
    WIJN: Twirl wines  “Pinot Grigio”

    °°°

    Brabantse wal witte asperge
    wulken met pesto van daslook
    asperge saus
    WIJN: Folk Machine White Light
    Fruilano, Riesling, Verdelho, Albarino

    °°°

    Extra gerecht

    Gebakken Kreeft
    chorizo & salade van artisjok
    24 euro.

    wijn: Mannequin Chardonnay  € 17

    °°°

    Gekonfijt Kalfsvlees
    Franse groene asperges,
    Compote van abrikoos en mousseline
    wijn: Bogle Merlot

    °°°
    Om deze ontspanning te verlengen:
    kaas assortiment van kaasmeester Van Tricht 15 euro
    Wenst u het nagerecht te vervangen door kaas 8 euro
    °°°

    Oostkampse aardbeien
    Zuring met ijzerkruid

    Prijs per persoon ALL IN 150 euro.
    Aperitief, wijnen water en koffie/thee inbegrepen.
    Niet op zaterdagavond.

    Graag op voorhand melden.

    https://www.californiawineweeks.com