Menu's
- Voorbeeld menu
Padron met kikkererwten
ganzenlever met bieten en rabarberHUIS HAPJE - Gerookte forel met bloemkool en pickles.
Beignet van van cheddar
Nori & ei°°°
Jonge haring
gerookte amandel met boontje
gazpacho van augurk°°°
een verscheidenheid aan tomaten *
met kaas en kersen°°°
Bouchot mosselen *
Komkommer & meloen°°°
Kreeft ***
Chorizo & huisgemaakte pasta
venkel°°°
Lamsvlees
jonge wortel &
Salade van wortel en linzenOF
Zeetong
Jalapeno & beukenzwam
Suppl. 11 euro°°°
Om deze ontspanning te verlengen:
kaas assortiment van kaasmeester Van Tricht 15 euro
Wenst u 1 nagerecht te vervangen door kaas 10 euro
Wenst u 2 nagerechten te vervangen door kaas 8 euro°°°
Bloed perzik
rode biet en earl grey°°°
Chocolade **
olijfolie* Op zaterdagavond wordt enkel het 6 - 7 gangen menu of ALL in geserveerd.
* Om u rustig te laten genieten van ons 6 & 7 gangen menu kunt u deze ten laatste bestellen lunch 13:00 en diner 20:00.
Na de lunch of het diner kunt u nog even nagenieten, maar om u als gast elke dag met veel enthousiasme te kunnen ontvangen gen bedienen vragen wij u onze sluitingsuren te respecteren,
in de namiddag tot 16u00 en ‘s nachts tot 00u00. - Marktmenu
Onze marktmenu's worden samengesteld
volgens het aanvoer van onze locale leveranciers & dit volgens het jaargetijMarkt menu
3 gangen menu 64 euro
Met aperitief, koffie en water 89 euro.
en bijpassende wijnen of sappen 99 euro.Niet op zaterdagavond, zondagmiddag
en feestdagen, tenzij anders afgesproken met Marieke.Markt menu Deluxe
4 gangen menu 89 euro
Met bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 39 euroNiet op zaterdagavond
- Menu
Degustatie menu
6 gangen menu 109 euro
Met bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 49 euroGastronomische menu
7 gangen menu 129 euro
Met bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 59 euroMet aperitief, koffie en water 169 euro.
en bijpassende wijnen of sappen 209 euro.