Menu's
- Voorbeeld menu
Padron met kikkererwten
ganzenlever met bieten en rabarberHUIS HAPJE - Gerookte forel met bloemkool en pickles.
Beignet van van cheddar
Nori & ei°°°
Yellowtail Kingfish
met rode biet en radijs
jus van gefermenteerde rabarber°°°
bio tomaten
gevuld met caponata
“Siciliaanse bereiding met gebakken groenten & pijnboompitten”
jus van kersen°°°
Rogge
roggevleugel met komkommer en meloen
pittige jus van schaaldieren°°°
Eend uit Challans
met gemarineerde pompoen en crème van pompoen
jus van curryOF
Zeetong
zilte planten
jalapeño & girolles
Suppl. 11 euro°°°
Om deze ontspanning te verlengen:
kaas assortiment van kaasmeester Van Tricht 18 euro.
Wenst u de nagerechten te vervangen 10 euro.°°°
Appel
vanille & koffie **°°°
Amandel
Citrus & saffraan* Op zaterdagavond wordt enkel het 6 of ALL in geserveerd.
* Om u rustig te laten genieten van ons 6 menu kunt u deze ten laatste bestellen lunch 13:00 en diner 20:00.
Na de lunch of het diner kunt u nog even nagenieten, maar om u als gast elke dag met veel enthousiasme te kunnen ontvangen gen bedienen vragen wij u onze sluitingsuren te respecteren,
in de namiddag tot 16u00 en ‘s nachts tot 00u00. - Marktmenu
Onze marktmenu's worden samengesteld
volgens het aanvoer van onze locale leveranciers & dit volgens het jaargetijMarkt menu
3 gangen menu 64 euro.
Met aperitief, koffie en water 89 euro.
en bijpassende wijnen of sappen 99 euro.Niet op zaterdagavond, zondagmiddag
en feestdagen, tenzij anders afgesproken met Marieke.Markt menu Deluxe
4 gangen menu 89 euro.
Met bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 40 euro.Niet op zaterdagavond
- Menu
Degustatie menu
6 gangen menu 109 euro.
Met bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 50 euro.Met aperitief, koffie en water 159 euro.
en bijpassende wijnen of alternatieve alcoholvrije dranken 189 euro.